En podríem anomenar experiment, prova, o pla pilot. Li diguem com li diguem, però, el que està clar és que l’última iniciativa impulsada per Bansell ha estat un èxit. Prop de 800 persones ens han fet confiança i han participat al nostre primer sorteig, que vam obrir durant els mesos de desembre i gener, que consistia en el regal d’un conjunt de roba valorat en 250 euros.

L’afortunada ha estat Rosa Puig Cardona, de la Torre d’Oristà, que havia participat omplint una butlleta a la botiga. Va ser escollida el 30 de gener per una mà innocent en un sorteig que es va fer a la botiga de la Rambla del Carme.

Hi havia tres maneres de participar al sorteig: a través de la web de Bansell, a través de la pàgina de Facebook o amb la inscripció d’una butlleta a la botiga.

Vist l’èxit de convocatòria, Bansell Moda Home es planteja seguir organitzant accions d’aquest tipus, com a mesura de fidelització dels que ja són clients i  per buscar complicitats amb els que encara no ho són i que, probablement, ho siguin en un futur.

 

12631439_944381112310381_7623226038187653538_n