banners.slider.sojagk-is-66501

Elasticitat, transpiració i confort. A Bansell sabem que aquets són alguns dels condicionants que incideixen en les decisions de compra de la roba interior masculina. Per això hem apostat per una marca que recull totes aquestes propietats i que lluita, constantment, per aconseguir l’excel·lència en els seus productes: Zero Defects.

Aquesta empresa familiar de Mataró, nascuda el 1920, ha formulat un sistema basat en la combinació de 4 ingredients: les millors matèries primeres, el procés de producció artesanal, l’I+D estratègic i un control de qualitat exhaustiu.

D’entre les matèries primeres en destaca la soja, una nova fibra intel·ligent i termoreguladora, transpirable i que absorbeix la humitat mantenint pel cos sec i evitant males olors. Per la seva naturalesa antibacteriana, és ideal per les pells sensibles. També en talles grans.

La trobaràs a Bansell!