Ja tenim a punt els models de la nova temporada primavera – estiu. Vine a descobrir-los a les nostres botigues a Vic i vesteix amb les primeres marques!

mode-monte-carlo-sommer-kollektion-2017-04_petita

Vals de descompte de 10€: Ser client nostre té premi!

A partir d’aquest dimecres, 15 de març, pots venir a bescanviar a les nostres botigues els vals de descompte de 10€ que vàrem donar durant el Nadal i les Rebaixes. Recorda que no són acumulables i que podràs utilitzar-los a qualsevol compra de 50€.

mode-monte-carlo-sommer-kollektion-2017-16_petita

Últimes tendències

Si vols anar a última, la nova temporada primavera – estiu et ben sorprendrà! A Bansell trobaràs les últimes tendències en moda masculina d’aquesta nova temporada.

Dublin_5136_Detail_comp2_petita

Primeres marques

A Bansell només confiem en les millors marques per oferir-te moda de qualitat. Tenim les últimes novetats de la temporada primavera – estiu de les marques Meyer, Pioner, Digel, Júpiter i Monte Carlo, entre d’altres.

mode-monte-carlo-sommer-kollektion-2017-13_petita

Assessorament personalitzat i servei de retocs

A les nostres botigues, oferim serveis per adaptar els models de temporada a la talla de cada persona. Bansell es una empresa familiar, fundada el 1885, que es diferencia pel bon tracte i l’atenció personalitzada als clients. Treballem dia a dia per oferir el millor en moda masculina als nostres clients.

 

Vine a descobrir la nova temporada primavera – estiu a les nostres botigues a Vic. T’hi esperem!