Aprofita els grans descomptes en la millor selecció de marques de moda masculina. Aquest mes de juliol ve carregat de promocions fins al 50% de descompte. Aprofita les rebaixes a Vic per actualitzar el teu armari, encara ets a temps de seguir les últimes tendències aquest estiu.

botiga rebaixes bansell estiu vicVesteix B!

A Bansell apostem per la qualitat i les últimes tendències. Quan visitis les nostres botigues, hi trobaràs el millor per tu! T’oferim les primeres marques en moda masculina perquè sabem que no et conformes amb qualsevol cosa i exigeixes moda i actualitat, sempre al millor preu.

Aquestes rebaixes d’estiu a Bansell hi trobaràs polos, camises, pantalons, bermudes, banyadors i complements fins al 50% de descompte. Visita les nostres botigues al centre de Vic i vesteix a l’última moda amb Bansell.

Descobreix tots els nostres serveis a les botigues de Vic!

  • Assessorament personalitzat
  • Servei de retocs

botiga rebaixes bansell estiu

Ens trobaràs a…

BANSELL
Rambla del Carme, 1 • VIC

L’ARMARI OUTLET
Carrer de Gurb, 27 • VIC

botiga rebaixes bansell