93 886 36 29 info@bansell.com

Vesteix B!

Amb la millor selecció de marques en moda masculina.


MEYER. Trousers for a perfect fit.

Meyer és un dels líders europeus especialistes en pantalons per a home. Material d’alta qualitat, ajustament excel·lent i detalls funcionals.

LORD ANTHONY.

Camises d’avantguarda, que s’adapten a tu.

DIGEL. The menswear concept.

Oferim als nostres clients la visió innovadora i l’esperit creatiu de la marca internacional de moda masculina Digel. Des de vestits per als negocis, per a celebracions i casuals per a la vida quotidiana.

M5

La marca de texans dels grans pantalons Meyer. Sorprenents, modern i segurs: cinc butxaques amb un aspecte innovador. I sota un nou nom: M | 5.

PERTEGAZ. Man.

L’estil Pertegaz s’identifica amb una elegància atemporal i de gran qualitat, que va més enllà de la tendència.

monte carlo. Casualwear.

La firma alemanya MMC compta amb una llarga tradició empresarial de més de 50 anys que ha sabut combinar l’experiència amb la modernitat. Els vells valors de la marca, nascuda al 1964, es fusionen amb l’esperit més innovador. Està especialitzada en la fabricació de gèneres de punt i també en la producció de camises, polos i samarretes esportives i, alhora, elegants.

brühl. Pantalons.

Els pantalons de BRÜHL ofereixen la màxima qualitat a un preu fix. Són pràctics, però elegants i ofereixen un ajust òptim per a qualsevol ocasió.

STARK DONES. Body Perfect.

El nostre model BODY PERFECT neix del desig de desenvolupar uns texans que donin forma a la figura i conjurin les àrees problemàtiques i s’ha convertit en els texans preferits de moltes dones. El ventre, les cames i els glutis tenen forma i brillen amb una gran figura.

BUGATTI. Gorres i barrets.

La nova col·lecció combina les millors tendències i idees europees. Amb una mirada elegant i natural, Bugatti ofereix moda de qualitat.

BOCCOLA. Corbates i mocadors de coll.

Marca catalana amb més de mig segle d’experiència en el disseny, la confecció i la venda de corbates. Amb la confecció dels teixits naturals i sintètics i la innovació en el disseny dels patrons, han aconseguit la patent d’un nou model de corbata amb trau.

ZERO DEFECTS. Roba interior.

Marca especialitzada en la confecció de roba interior d’home de gran qualitat. Fabriquem tota la nostra roba interior amb les millors matèries nobles del món a les nostres instal·lacions de Mataró perquè pugui gaudir de peces còmodes i duradores.

Impetus. Roba interior.

Qualitat i disseny, la roba interior més creativa del mercat. Les seves línies modernes i la funcionalitat distingeixen a Impetus com una de les millors marques de roba interior de l’últim segle.

MIGUEL BELLIDO. Cinturons.

Cinturons de pell legítima, amb dissenys exclusius, molt elegants, creatius i innovadors. Tenen excepcionals acabats que es poden apreciar en tots els eus detalls. Miquel Bellido és referent en el sector dels complements de pell.

i moltes MARQUES més

Vine a descobrir-les, cadascuna de les marques que pots trobar a BANSELL ha passat abans un estricte procés de selecció, valorant sobretot aquests tres aspectes: la qualitat, el disseny i el preu.

Les nostres marques