93 886 36 29 info@bansell.com

moda home

Bansell

Som una empresa familiar, fundada el 1885, especialitzada en la selecció i venda d’articles de moda i complements per al públic masculí. 

Com a establiment centenari, hem viscut de primera mà els canvis del món de la moda i ens hem adaptat sempre a les noves tendències per oferir el millor del mercat als nostres clients. Des de l’establiment situat al centre de Vic oferim una gran varietat d’articles de qualitat i de bones marques, minuciosament seleccionats i als millors preus. Tenim roba de temporada, tant peces de vestir bàsiques i esportives aptes per a portar en qualsevol ocasió com vestits per a celebracions i cerimònia. També tenim una secció especialitzada en col·leccions de talles grans. Oferim assessorament personalitzat, bon tracte i, servei de retocs per adaptar la roba a la talla de cada persona.

la millor selecció de marques

en moda masculina

A Bansell distribuïm roba i complements de les millors marques del mercat i també confeccionem roba a mida. Tenim jaquetes, vestits, pantalons de totes les talles i estils, i la col·lecció de camises més extensa que et puguis imaginar, tant si t’agraden còmodes o entallades, de lli o de cotó. També disposem de cinturons i roba interior en talles especials.

Les nostres marques